Forside

Malerens Lagersalg Bent Schmidt

- din lokale maler

Kunstartikler

Daler-Rowney System 3

System 3 fra Daler-Rowney er en vandbaseret acrylmaling af højeste kvalitet og til rimelige priser. Der er taget hensyn til lysægthed, bestandighed, uoplæselighed, dækevne og fleksibilitet.

System 3 kan fortyndes med vand eller farven kan bruges direkte fra emballagen. Uanset konsistensen tørrer farven hurtigt, så du får mulighed for at arbejde hurtigt, rette fejl og lægge nye farver på.

System 3 er et alsidigt system, du kan anvende på både papir og stof samt til forskellige overfladebehandlinger og strukturer.

Rowney Cryla Artist’s Acrylfarve

Cryla Artist’s Acrylfarver fremstillet af de fineste råvarer. Farverne har en cremet og blød konsistens, så strøgene fra pensel eller malerkniv bevares.

Farverne er den perfekte maling til at opnå mange forskellige effekter, uanset om du er professionel kunstmaler eller amatør.

 


Rowney Georgian Akvarelfarver

Daler-Rowneys Georgian Water Colour er akvarelfarver, der er fremstillet af de fineste pigmenter. Farvernes flydeevne og transparenthed gør dem til hårde konkurrenter til kunsterkvaliteten.

Rowney Georgian Oliefarver

Georgian Oil Colours er er gode kvalitetsfarver til fornuftige priser.

Farverne er fremstillet af de fineste organiske pigmenter og har en høj farveintensitet og lysægthed, som er med til at sikre gode resultater.

 


Øvrigt sortiment

Vores sortiment inden for kunstnerartikler opfylder behovene hos både den professionelle kunstner og de som ønsker at prøve glæden ved at udtrykke sig kreativt.

Sortimentet er meget omfattende med bl.a. blyanter, pensler og lærreder, så vi kan opfylde næsten ethvert ønske.

 

Malerens Lagersalg V/ Malermester Bent Schmidt

Skodborgskovvej 10 • Skodborg • 6630 Rødding

Åbent efter aftale • Mobil: 24 61 80 19 • mail: salg@bent-schmidt.dk

All-Web