Forside

Malerens Lagersalg Bent Schmidt

- din lokale maler

Træbeskyttelse fra Nordsjö

Tinova VX

En af verdens bedste træbeskyttelse. Indeholder et nyt bindemiddel der gør, at der skal udføres færre behandling. Det vi sige du sparet tid.

Tinova V Dækkende

En traditionel vandig plastalkyd træbeskyttelse. Har en fortrindelig dækkeevne, gode påføringsegenskaber og er en yderst holdbar træbeskyttelse. Overfladen beskytter træværket mod solens skadelige UV-stråler, og beskytter så fugt ikke kan trænge ind i træet. Filmen er diffusionsåben, dvs. træet kan ånde.

Tinova Dækkende

Er en alkyd/oliebaseret træbeskyttelse, der giver en yderst holdbar beskyttelse af træet. Tinova Dækkende har gode påføringsegenskaber og en god dækkeevne.

Overfladen beskytter mod solens skadelige UV-stråler, og beskytter så fugt ikke kan trænge ind i træet. Filmen er diffusionsåben, dvs. træet kan ånde.

Tinova V Trægrund

Er en vandig alkydgrundmaling til nybehandling og vedligeholdelse af udendørs trækonstruktioner.

Tinova V Imprægneringsolie

Er en grundingsolie, der trænger dybt ind i træet. Tinova V Imprægneringsolie er farveløs.

Tinova V Transparent

Er en vandig transparent træbeskyttelse, med en god indtrængning i træet. Træbeskyttelsen giver en god vandafvisende overflade, og minimere risikoen for revner og overfladebegroninger. Fås i 1, 2 1/2 og 10 ltr.

Tinova Transparent

Er en alkyd/oliebaseret træbeskyttelse, der fremhæver træets struktur og åretegning. Tinova Transparent har indbygget UV-filter, der giver en god kulør og vejrbestandighed.

Kultur V

Er en helmat vandfortyndbar alkyl/linoliefarve til maling af træfacader og andet træværk udendørs.

 

Malerens Lagersalg V/ Malermester Bent Schmidt

Skodborgskovvej 10 • Skodborg • 6630 Rødding

Åbent efter aftale • Mobil: 24 61 80 19 • mail: salg@bent-schmidt.dk

All-Web